Kirjailijaesittely

Juha Päivärinta on vuonna 1962 syntynyt aktiivinen ja energinen liike-, markkinointi-, yrittäjä- ja myyntimies. Taustalla on lähes 35 vuoden kokemus myynnistä, markkinoinnista, yrittäjyydestä ja verkostoitumisesta sekä myynnin ja elämän konsultoinnista. Kaksi- kolme pitkäjänteistä ja menestyksellistä liikeuraa Canon-dealerina Oulun Toimistokone Ad-Rexilla ja sen jatkumona Toimistoautomaatio Juha Oy:ssa sekä keskusvaraamona Rukalla Rukanlomapalvelu (yhdessä Lomarenkaan kanssa), nykyisin Rukan Mökit nimellä, tuovat vahvan kokemuksen kirjaan Ostamisen vaikeus – elämisen helppous saloihin ja oppeihin niin myynnistä, kuin koko elämästä. Päivärinnan ja kirjan yksi tärkeimpiä viestejä on se, että hänen jätettyään 20 vuotiaana ei sanan pois, avasi se ovat lukemattomiin mahdollisuuksiin ja niiden toteutukseen. Nuorena ruutupaperille tehty toiminta-, tavoite- ja suunnitelmabudjetti, mikä ylsi lähitulevaisuuden kautta aina 50 vuotiaan ikään asti, sisältäen opiskelut, perheen perustamiset, harrasteet, työt siinä menestymisineen ja koko sen elämän sisällön, mitä nuorena haaveili ja toivoi, on toteutunut kaikkien tärkeiden työ- ja omaelämän tavoitteiden suhteen ja lähes pelottavien yksityiskohtien kera.

Nykyisin Päivärinta asuu usealla paikkakunnalla Oulussa, Kuusamossa ja Espanjan Fuengirolassa sekä työn ja harrasteiden kuljettamana ympäri Suomea. Kaksi jo aikuista poikaa ovat myös aktiivisesti mukana niin harrasteiden, kuin työtehtävienkin suhteen ja apuna, heidän kuitenkin omaavan omat työpaikat omalle päätyölleen. Päivärinnan löytää helpoiten puhelimen tai sähköpostin tai www.juhapaivarinta.fi sivustojen kautta. Lukemattomat verkostot, järjestöt ja muut vastaavat pitävät Päivärinnan myös aktiivisena ja yhteiskunnan asiavirtojen pinnalla. Harrasteet palvelevat myös myyntimiehen taitoja ja ”salaisuutta”, miksi aikuisiässä Päivärinta on ollut vain kahdesti sairaana. Näiden joukosta löytyy kuoroa ja teatteria. Syksyisin luonto ja metsästys vie piiloon erämaan saloille. Kesäisin Suomen paikkakunnat tulevat tutuksi paremmin veneen kautta aina lähinaapurimaihin asti. Urheilusta tärkeimpänä ovat kilpaurheilu tenniksessä, kuten golfissakin. Liikunta ratkaisee lopulta pitkälti menestyksemme.

Siispä Myyntikoutsi Juha Päivärinta toivookin haasteita teiltä lukijoilta kirjan väitteiden suhteen ja yhteydenottoa, miten myyntiä lukuisten siihen sisältyvien lainalaisuuksien kautta voidaan kehittää ja parantaa, mikä on kuitenkin vain tie kohti varsinaista määränpäätä: elämää, mikä on tarkoitettu elämistä varten olemalla onnellinen.

 

Ota yhteyttä

Juha Päivärinta
Business Coach
+358 400 695 516

contact@juhapaivarinta.fi