MYYNTI KUNTOON

Kun Finnairin kone pyrkii taivaalle, on sen käytettävä merkittävä määrä polttoainetta nousun aikana ja taivaalla onkin sitten paljon helpompaa, kunnes alas tullaan lähes ilman energian tarvetta. 

Myynnissä on luonnostaan tehtävä alussa enemmän tuotekehittelyä, markkinointia ja asiakaskäyntejä tai yhteydenottoja. Kun aiotaan kivuta huipulle ja vielä pysyä siellä, onkin tehtävä paljon enemmän.

Kirjani väitteiden mukaan yksi selkein este on myynnin vähyyteen liiankin yksinkertainen: me emme myy, vaan odottelemme. Syitä tähän onkin sitten useampia, kuten laiskuus, pelko, kokemattomuus, ajattelemattomuus, mukavuuden halu, ei sanan pelko, huono kunto, tavoitteiden ja ohjeiden puuttuminen niin töissä kuin oman elämän ympärillä, asioiden väärä fokusointi, ydinasioiden hahmottamisen puute, keskittymiskyky, väärien asioiden tekeminen, jumiutuminen nykyiseen tehtävään, uraan ja toimintatapoihin, työyhteisön eripuraisuus ja viestinnälliset vaikeudet sekä yhteisön yhteiset tavoitteet ja koko yrityksen kokonaisuuden hahmottaminen, miksi minä ja me olemme tässä tehtävässä.

Monesti ratkaisut ovat lähempänä, kuin arvaammekaan ja keinot asioiden korjaamiseen eivät ole lainkaan monimutkaisia. Tarvitaan vain ulkopuolinen myyntikoutsi, herättäjä ja henkilö, jolla ei ole mitään niitä rajoitteita hyvässä ja pahassa, mitä meidän kaikkien työpaikat, perheet ja harrasteet sisältävät.

Kiireen ja laman löytää moni myyntiyhteisö asioiden syyksi. Kun taas väitän, että aikaa ei edes ole olemassa ja näin suurta hyvinvointia ei ole ollut koskaan. Ei sanan kautta rakennamme päivittäin tekemisiämme ja mahdollisuuksiamme, kun kyllä sanalla saamme paljon vähemmälläkin enemmän aikaiseksi ja asiakkaat ovat lähempänä, kuin olemme ikinä arvanneetkaan ja niitä on vielä enemmän, kuin osasimme koskaan kuvitellakaan.

Jos löydät vahvennetuista sanoista mitään, mikä kaipaisi yrityksessäsi muutosta älä epäröi ottaa yhteyttä, sillä Juha Päivärinnalla on lääkkeitä, energiaa, kokemusta ja taitoa näiden vahvennettujen asioiden käsittelyyn.

Niin- Mitä vielä pohdit? Numeroni on 2,5 cm:n päässä:    

0400- 695 516   Juha Päivärinta

Ota yhteyttä

Juha Päivärinta
Business Coach
+358 400 695 516

contact@juhapaivarinta.fi