Ostamisen vaikeus – elämisen helppous LIITE

Yhteiskunnan rattaat syövät verorahojamme ja tuottavat laajennettua terrorismia

Tilaa Ostamisen vaikeus – elämisen helppous kirjan LIITE (106 s.)

Tilaa ILMAISEKSI salasana numerosta +358-400-695516
Kun olet saanut salasanan VOIT LADATA LIITTEEN TÄSTÄ LINKISTÄ.

Mikäli haluat paperikopion kotia hintaan 9,90 e, laitetaan viestikenttään vain tilaajan osoite.

Maksetan tilille FI 775 194 072 018 3974 Juha Päivärinta

**************************************************************************************
Ostamisen vaikeus – elämisen helppous kirjan LIITE –  yhteiskunnan rattaat syövät verorahojamme ja tuottavat laajennettua terrorismia

Syksyllä 2018 julkaistu kirja Ostamisen vaikeus – elämisen helppous lähti opastamaan meitä myymään paremmin ja tehokkaammin. Mutta hyvin pian kirja määrittelee, jotta meidän koko elämä on myyntiä, emmekä tee mitään muuta. Ja myynnin lainalaisuudet ovat täysin samanlaiset kolmiossa työ- ja perhe-elämä sekä meidän harrastukset. Ja maailman myydyin tuote oli ns. ”ei oo”, ”ei onnistu” ja se esiintyy lukemattomilla tavoilla tässä kolmiossa ja niiden palvelukonsepteissa. Jos yhteiskuntamme ja julkinen sektori ei osaa myydä, voi siitä tulla kalliit seuraukset.

Kirjan liite lähtee pohtimaan yhteiskuntamme tilaa yhden pienen ja mitättömän tapahtuman kautta, minkä arvo on lähes olematon, mutta sen hoitoon on osallistunut yli 220 henkilöä eri virkakoneistoista tai yrityksistä ja aikaa on mennyt kahdeksan vuotta ja rahaakin satoja tuhansia euroja. Valmista ei tule, kiire ja lama yleistyy globaalisti, ihmiset stressaantuvat ja valtiot menisivät konkurssiin, mutta veronmaksajat laitetaan aina tilanteiden pelastajiksi.

Tarina kertoo, kuinka allekirjoittanut Juha Päivärinta tuomitaan käräjille useamman kerran ja lopuksi linnaan ja pääsääntöisesti kaikki toimenpiteet menevät väärin perustein. Joitain perutaan, mutta vastassa on sellainen tulva loputonta väärää infoa ja ohjetta, jota ei todeksi voi lukiessaan uskoa. Ja tämä tarina on vain pieni esimerkki näistä lukemattomista vastaavista tapahtumista ja hyvin suuristakin sellaisista, missä kellään ei ole mitään vastuuta yrityksen Suomi Oy Ab puolelta.
Mihin tämä johtaa?

Liite todistaa, kuinka yhteiskunnan rattaat eivät osaa myydä asioitaan, kuinka kustannukset nousevat, kuinka todellista vastuuta ei ole kenelläkään ja viljelemme määrittelemääni laajennettua terrorismia, mikä näkyy lukemattomilla tavoilla päivittäin. Se on kaikkea pahoinvointi, kuten väkivaltaa, stressiä, huume – ja päihdeongelmia, vääryyttä, varkauksia, vallanhalua, masennusta.

Me emme vihaa ketään syntyessään, mutta meidät kasvatetaan kylmiksi ja sen seuraamukset ovat kovat!

Ota yhteyttä

Juha Päivärinta
Business Coach
+358 400 695 516

contact@juhapaivarinta.fi