Tapahtumia

Tulevaa

Kirjan liite julkaistaan marraskuussa 2019 näillä sivuilla

********************************************************

Nyt on Ostamisen vaikeus – elämisen helppous kirja julkaistu myös sähköisenä:

https://kirja.elisa.fi/ekirja/ostamisen-vaikeus-elamisen-helppous

Ja ostamisen ei pitäsi olla tässäkään vaikeata;) Toki edelleen kauttani kirjaa saa perille toimitettuna, kuten kirjakaupoistakin on saatavilla. 

 

Mennyttä

8.11.18 FinnRadioFM haastattelee Päivärintaa:

***************************

Radiofinlandia haastattelu

RadioFinlandia haastaa ja haastattelee Myyntikoutsi Päivärintaa aiheesta onko koko elämä pelkästään myyntiä ja mitä myynti ylipäätään on. Oppeja mitä voimme soveltaa päivittäisessä omassa elämässänne

OAMK Liiketalaouden osasto 02.10.2018

Pohdimme Terwa-Akatemian opiskelijoiden kanssa MITÄ ON MYYNTI. Saimme kymmeniä, jos ei satoja hyviä vastauksia…ja päädyimme kirjan filosofian mukaan siihen, että koko elämä on pelkästään myyntiä.

Kerroin myös, että on tärkeätä treenata itseä myyntikuntoon säännöllisesti. Tuona aamuna myin itselle ni hyvää fiilistä koko päivään hyvin pienellä lenkillä ja saunan jälkeen katselin ulos ruskaa sekä muutamia valokuvia hyvän musiikin kanssa hetken. Näin kuvia, jotka olivat minulle tärkeitä, kuten metsästysmatkan tunturipuron solinan kera, alkavaa matkaa Aurinkorannikolle lämpöön. Nämä toivat mieleen niitä lukemattomia asioita, jotka ovat tärkeitä. Olin taas valmis, iloinen ja energinen kohtaamaan parhaat sekä tärkeimmät asiakkaani tälle päivälle.

 


Koillissanomilla 24.08.2018

Järjestetyssä tilaisuudessa oli kutsuvieraina henkilöitä ja yrityksiä, jotka ovat kirjan Ostamisen vaikeus – elämisen helppous tarinoissa mukana tai ovat olleet vaikuttamassa kirjan syntyyn, kuten takarivin keskimmäiset herrat. Vasemman puoleinen Marko Säkkinen/Lomarengas ja hänen oikealla puolen Markku Luoma-Kyyny, joka aikoinaan edusti Canonia

Lue koillissanomien juttu tästä

Kuusamon venetsialaiset 25.08.2018

Mikko Luikku haastattelee

Katso video Youtubessa

MegaMatchmaking-tapahtumassa Oulussa 19.09. paneelissa kysyttiin yleisöltä mm. MIKÄ ON TÄRKEINTÄ TYÖSSÄSI:
1. Työstä saatava palkka
2. Työyhteisö ja työkaverit
3. Työn merkitys ja sen sisältö
4. Joustava työaika

Työn merkitsy sisältöineen nousi odotetusti ykköseksi.

Mm. palkka jäi hännille. Ja sehän onkin luonnollinen seuraus siitä, mitä teet tänään – ei huomenna. Se on jatkumo työhön mitä teet juuri nyt ja miten koulutat itseäsi työssä työtehtäviä koskevissa asioissa.

Meille tuli kuitenkin aikoinaan juoksupojan paikkaa lehti-ilmoituksella hakemaan nuori reipas kaveri, joka otti armeijan tapaan asennon ja veti lippaan ja lausui: 
HYVÄÄ PÄIVÄÄ! ILMOITTAUDUN AVOINNA OLEVAN TYÖPAIKKAHAKEMUKSENNE JOHDOSTA – MINULLE PALKKA EI OLE NIIN TÄRKEÄÄ, MUTTA TIEDUSTELEN, KUINKA NOPEASTI YRITYKSESSÄNNE VOI PÄÄSTÄ TOIMITUSJOHTAJAKSI (lepo).

Ota yhteyttä

Juha Päivärinta
Business Coach
+358 400 695 516

contact@juhapaivarinta.fi